aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Πράσινη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Πράσινη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Σε αναστολή της εφημερίδας «Η Πράσινη» προχωράει άμεσα ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς όπως φαίνεται θέλει να αποστασιοποιηθεί πλήρως από τα αθλητικά δρώμενα του «τριφυλλιού», μετά το οριστικό αντίο που είπε στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το Σάββατο έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την εφημερίδα μετά από 13 χρόνια λειτουργίας της καθώς βγήκε το τελευταίο της φύλλο.

Αυτό είχε τη τη φράση «The End» («Το τέλος») μέσα σε ένα τριφύλλι και ενδιάμεσα τη φράση «Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη» που ήταν μέρος της γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας όλων των Παναθηναϊκών», αναφέρεται στο εν λόγω πρωτοσέλιδο, το οποίο φιλοξενεί επίσης τέσσερα παλαιότερα χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα μέσα από την πορεία της εφημερίδας από το 2007 έως σήμερα.

Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ