aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤο συγκλονιστικό βίντεο με τον τραυματισμό και το κλάμα του Παγδατή!

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον τραυματισμό και το κλάμα του Παγδατή!

Στιγμές μεγάλης στενοχώριας πέρασε ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος ενώ είχε το πάνω χέρι με σετ και break του Σαντιάγο Χιράλδο, αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω ενός τραβήγματος στον αριστερό προσαγωγό και να αποκλειστεί με τον πιο άδοξο τρόπο από το φετινό Ρολάν Γκαρός…

Ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό ήρθε να φέρει τα πολύ κακά μαντάτα στον 33χρονο τενίστα που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του έτυχε. Κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή, ήξερε όμως εξαρχής ό,τι πολύ δύσκολα θα συνέχιζε στο ματς και θα έπρεπε να καταπιεί έναν οδυνηρό αποκλεισμό, σε ένα ματς που έδειχνε πως, λογικά, θα το κέρδιζε.

Διαβάστε επίσης: Κλάμα και αποχώρηση Παγδατή (video)

Ακολούθησαν μερικές πολύ στενάχωρες στιγμές για τον Μάρκο, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα για τουλάχιστον δύο λεπτά ενώ έσπασε και μία ρακέτα από τα νεύρα του, απόλυτα δικαιολογημένα. Οι εικόνες της απογοήτευσης του πρωταθλητή μας –που προαναφέραμε- κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει στον Μάρκο, κάτι τέτοιο, κάθε άλλο μάλιστα καθώς είτε λόγω κάποιου τραβήγματος είτε λόγω κάποιας άλλης φύσεως τραυματισμού, ο Κύπριος τενίστας έχει εγκαταλείψει πάρα πολλούς αγώνες ειδικά την τελευταία πενταετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ