aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤο συγκινητικό μήνυμα του Μπέκαμ στον Ρούνεϊ

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπέκαμ στον Ρούνεϊ

Με τον σεβασμό που αξίζει στην πορεία και τα επιτεύγματά του αντιμετωπίστηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Με αφορμή το επικείμενο ρεκόρ του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ο οποίος αν αγωνιστεί απόψε με τη Σλοβακία θα φτάσει τις 116 συμμετοχές και θα τον προσπεράσει στη δεύτερη θέση όλων των εποχών) ο «Becks» αποθέωσε τον παλιό του συμπαίκτη.

Με ένα συγκινητικό μήνυμά του λοιπόν στο twitter, διαφώνησε με την κριτική που του ασκείται και τον κάλεσε να συνεχίσει στην εθνική για όσο τον κρατούν τα πόδια του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρούνεϊ

«Οπότε απόψε ο Γουέιν γίνεται ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας αν εξαιρέσουμε τη θέση του τερματοφύλακα. Εξακολουθώ να ακούω κόσμο να λέει ότι ο Γουέιν θα πρέπει να σταματήσει να παίζει για τη χώρα του για να παρατείνει την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο. Σοβαρά; Ως παίκτης αποχωρείς όταν αισθάνεσαι έτοιμος.

Εκπροσωπώντας τη χώρα σου στο υψηλότερο επίπεδο που μπορείς να φτάσεις, βγαίνοντας με τη φανέλα της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ είναι ένα από τα σπουδαιότερα συναισθήματα που θα μπορούσες να έχεις ποτέ… Κάθε παιδί σε αυτό τον κόσμο που αγαπάει αυτό το άθλημα ονειρεύεται να παίξει με τα χρώματα της εθνικής και να εκπροσωπήσει τη χώρα που αγαπάει…

Μην αφήνεις κανέναν να στο πάρει αυτό μακριά, συνέχισε μέχρι τη στιγμή που δεν θα μπορείς άλλο… Συγχαρητήρια, φίλε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ