aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το… ποτήρι είναι μονίμως άδειο

Το πρόβλημα με την εθνική μας ομάδα είναι ότι το… ποτήρι είναι μονίμως άδειο. Αν το πεις μισογεμάτο θα σε πάρουν με τις πέτρες. Κι αν το πεις μισοάδειο, θα τη γλιτώσεις με τον χαρακτηρισμό του γραφικού. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι, όταν κάποια θέματα μπαίνουν στη σφαίρα της κριτικής, όλοι έχουν δίκαιο! Ακόμη κι ο Κετσπάγια όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο.

«Εγώ δεν είδα τον κόσμο. Εσείς είδατε κόσμο στο γήπεδο; Ο κόσμος δεν αγαπά την Εθνική ομάδα γι’ αυτό είμαστε σε αυτή την κατάσταση», ανέφερε ο Γεωργιανός τεχνικός για την απαράδεκτη εικόνα στις εξέδρας του ΑΕΚ Αρένα. Πολλές φορές, αγώνες Παγκορασίδων και Παμπαίδων και Μπάσκετ και στο Βόλεϊ και στο Ποδόσφαιρο, μαζεύουν περισσότερο κόσμο.

Κι όμως, τα πράγματα είναι τόσο απλά. Τα αισθήματα του Κύπριου φίλαθλου για την εθνική ομάδα θα «ξυπνήσουν» μόνο με αλλαγή πλεύσης. Ναι, θέλει καλά αποτελέσματα, αλλά πρωτίστως θέλει πάθος, θέλει ψυχή, θέλει προσπάθεια, θέλει όραμα.

Ο κόσμος δεν αγαπάει την εθνική, διότι δεν έχει κίνητρο να την αγαπήσει. Μόνο ένας μαζοχιστής θα αγαπήσει όλο αυτό που βγάζει η εθνική Κύπρου. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα. Είναι όλη η εικόνα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ