aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤο πολύ όμορφο μήνυμα της Σάκκαρη στον Παγδατή

Το πολύ όμορφο μήνυμα της Σάκκαρη στον Παγδατή

Η Μαρία Σάκκαρη έχει εξαιρετική σχέση με τον Μάρκο Παγδατή και σίγουρα ο 34χρονος Κύπριος θα της λείψει στο tour.. Φρόντισε, πάντως, να γράψει ένα υπέροχο μήνυμα στο Instagram για να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο, που χθες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά: «Φίλε Μάρκο, ό,τι και να πω για εσένα είναι λίγο. Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες, που έβαλες το τένις σε πολλά σπίτια σε Κύπριο και Ελλάδα, που προσωπικά εμένα μου στάθηκες σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησες με τις επιλογές μου. Είσαι τυχερός, έχεις κάτι που πολλοί θα ζήλευαν, μια φοβερή οικογένεια! Αλλά τυχεροί και αυτοί που σε έχουν και θα σε έχουν ακόμα πιο κοντά τους πλέον. Είσαι από τους πιο αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Καλή τύχη κουμπάρε, εις το επανιδείν!».

 

View this post on Instagram

 

Φίλε Μάρκο, ότι και να πω για εσενα είναι λίγο. Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες, που έβαλες το τέννις σε πολλά σπίτια σε Κύπρο και Ελλάδα, που προσωπικά εμένα μου στάθηκες σε στιγμές δύσκολες και με βοήθησες με τις επιλογές μου. Είσαι τυχερος, έχεις κάτι που πολλοί θα ζήλευαν, μια φοβερή οικογενεια! Αλλά τυχεροί και αυτοί που σε έχουν και θα σε εχουν ακόμα πιο κοντά τους πλέον. Είσαι από τους πιο αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Καλή τύχη κουμπάρε, εις το επανιδείν!

A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ