aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Το ποδόσφαιρο είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνεις ήρωας»

«Το ποδόσφαιρο είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνεις ήρωας»

Η Ένωση κέρδισε την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (3-2) και έκανε σημαντικό βήμα για να περάσει στους «8» του κυπέλλου.

Η ομάδα του Παραλιμνίου έφυγε με το «διπλό» από την Λάρνακα χάρις τις καίριες αποκρούσεις του νεαρού τερματοφύλακα της, Κωνσταντίνου Πέτρου ο οποίος κλήθηκε να καλύψει τον τραυματία Κλάιμαν κατά τη διάρκεια του ματς και τα πήγε εξαιρετικά.

Οι «βυσσινί» μέσω του Facebook έστειλαν μήνυμα ευχαριστώντας την Ανόρθωση για την φιλοξενία, ενώ παράλληλα αποθέωσαν τον νεαρό τερματοφύλακα τους.

Αναλυτικά: «Θέλει μαγκιά και την έχει. Εξαιρετική φιλοξενία από Ανόρθωση. Να έχεις μπροστά σου ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα της Κύπρου, να είσαι απροετοίμαστος για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, να μπαίνεις στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού του Μπόρις χωρίς άλλο παιχνίδι, να κάνεις δύο καθοριστικές αποκρούσεις και ίσως την επέμβαση της χρονιάς. Θέλει μαγκιά. Το ποδόσφαιρο είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνεις ήρωας. Έχει μαγκιά και το positioning, το απέδειξε και πέρσι. Ξανά στο κύπελλο, ξανά με ομάδα Α κατηγορίας, ξανά εκτός έδρας. Είναι και δουλευταράς. Just a win».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ