aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο μήνυμα του Φούσκο για το παιδάκι του

Το μήνυμα του Φούσκο για το παιδάκι του

Με ανάρτηση της στο facebook η Νέα Σαλαμίνα μεταφέρει τις ευχαριστίες του Εμιλιάνο Φούσκο προς όλον τον κόσμο που στήριξε τον ίδιο και το παιδάκι του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Αναλυτικά: «Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Εμιλιάνο Φούσκο θέλει να μεταφέρει τις ευχαριστίες του σε όλο τον κόσμο που στήριξε τον ίδιο και το παιδάκι του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν, καθώς και την ευγνωμοσύνη του προς τον Ανδρέα Χρήστου που βρίσκεται μαζί του στο Βερολίνο και είναι δίπλα του σε ό,τι του ζητήσει. Το παιδάκι του ακολουθεί τις θεραπείες του στην Γερμανία όπου βρίσκονται αυτή την περίοδο και βελτιώνεται η κατάσταση στην υγεία του. Ο Εμιλιάνο θέλει να στείλει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μεγάλο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας που στήριξε και αγκάλιασε το παιδί του, σαν δικό τους παιδί! Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρο το οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας, εύχεται στον Εμιλιάνο να ξεπεράσει το παιδάκι του σύντομα το πρόβλημα υγείας και να είναι σίγουρος οτι θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι και να χρειαστεί!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ