aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΤο μήνυμα αγάπης της Ζοζεφίν στον Μάρκους

Το μήνυμα αγάπης της Ζοζεφίν στον Μάρκους

Δύο χρόνια παντρεμένοι και πολλά περισσότερα ως ζευγάρι, γιορτάζουν σήμερα ο Μάρκους Μπεργκ και η αγαπημένη του Ζοζεφίν, μόνο που την επέτειό τους την περνάνε χώρια, καθώς ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ομάδας του στο Euro της Γαλλίας.

Και η Ζοζεφίν θέλησε να του στείλει ένα «αγαπησιάρικο» μήνυμα, γράφοντας στα social media: «Πριν δύο χρόνια είπα ‘Δέχομαι’ στον άντρα που μου κόβει την ανάσα. Κάθε μέρα. Ο τρόπος που μου κάνεις να αισθάνομαι δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια και κάθε φορά που σε κοιτάζω στέκομαι για να ανασάνω λίγο. Κάποιες φορές χρειάζεται να τσιμπηθώ για να δω αν είναι πραγματικότητα. Το να περνώ τη ζωή μου μαζί σου και με τα παιδιά μας είναι περισσότερα από όσα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Με έχεις κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στη γη. Ευτυχισμένη δεύτερη επέτειο αγάπη μου. Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια μαζί σου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ