aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤο φάουλ του Μέσι από διαφορετικές λήψεις (vids)

Το φάουλ του Μέσι από διαφορετικές λήψεις (vids)

Όποια λήψη κι αν επιλέξεις να παρακολουθήσεις, όποια κι αν είναι η οπτική γωνία, το γκολ του Λιονέλ Μέσι με την εκτέλεση φάουλ κόντρα στη Λίβερπουλ, κάθε φορά θα εντυπωσιάζει. Και το καλό για όλους μας είναι πως οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα φρόντισαν να το καταγράψουν από διαφορετικές γωνίες…

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» φώναξε δυνατά «ΠΑΡΩΝ» και κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει για το Champions League τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ, το βράδυ της Τετάρτης, πέτυχε δυο γκολ, το δεύτερο εκ των οποίων με μαγική εκτέλεση φάουλ και έστειλε τη Μπαρτσελόνα με το 1,5 πόδι στον τελικό του Wanda Metropolitano.

Τη στιγμή που έστησε τη μπάλα για να εκτελέσει από απόσταση, στο 82ο λεπτό, φάνηκε πως… όλοι ήξεραν. Όλοι ήταν έτοιμοι. Όλοι είχαν πάρει βαθιά ανάσα για να πανηγυρίσουν κραυγάζοντας. Και ευτυχώς για όλους, είχαν και τα κινητά ανά χείρας για να καταγράψουν από πολλές οπτικές γωνίες το μαγικό γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ