aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤο άθλημα στο οποίο διακρίθηκε η «Μπουλντόζα» του Survivor

Το άθλημα στο οποίο διακρίθηκε η «Μπουλντόζα» του Survivor

Τη λατρέψαμε για τη δυναμικότητα, την ντομπροσύνη της και τη μαχητικότητά της στο ελληνικό Survivor, αλλά και στο γεγονός ότι αντιστέκεται στο… bullying από τους συμπαίκτες της και πάει ενάντια σε κάθε είδους… κλίκας που δημιουργήθηκε στην παραλία των διασήμων στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία ακόμη κι αν αποχωρήσει οικειοθελώς όπως διαρρέει συνεχώς εδώ και κάποιες μέρες, πρόκειται για μία αληθινή… Survivor που πήγε στον Άγιο Δομίνικο, έκανε την αποστολή της και θα φύγει με ψηλά το κεφάλι!

Δυναμική, ξεχωριστή, δίκαιη, αγωνίστρια. Μία από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες του παιχνιδιού, όμως, το παιχνίδι για αυτήν την αληθινή «Μπουλντόζα» όπως την φωνάζουν, δεν λήγει άδοξα αφού λατρεύτηκε από τον κόσμο όσο λίγοι παίκτες σε ριάλιτι παιχνίδια…

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1985 στο Καζακστάν από Έλληνες γονείς και σε ηλικία τεσσάρων ετών εγκαταστάθηκε στο Μενίδι. Στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια και έχει διακριθεί στο χάντμπολ με το οποίο ασχολιόταν για πολλά χρόνια επαγγελματικά. Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου όμως το όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Και τα κατάφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ