aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤο «αποκλειστικό» για τον Στάθη!

Το «αποκλειστικό» για τον Στάθη!

Το χιουμοριστικό γκρουπ των οπαδών της Ομόνοιας στο Facebook, OLB, ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά μέσω της ιστοσελίδας του, Olb24.com, προφανώς σατιρίζει τη μετεγγραφολογία που… τρελαίνει το Διαδίκτυο αυτή την εποχή.

Το θέμα του αυτή τη φορά έχει τίτλο: «Αποκλειστικό: Κοντά σε επίτευξη συμφωνίας με Στάθη Αλωνεύτη;».

Όποιος παρακολουθεί το OLB, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι πρόκειται για πλάκα, ωστόσο, διαβάζοντας το κείμενο είναι ακόμα καλύτερα: «Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κύπριου μεσοεπιθετικού Στάθη Αλωνεύτη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:11 τα μεσάνυχτα, 15χρονος έγραψε στο ομονοιάτικο γκρουπ (PRASINΟI IMASTE OLOI), ότι μάλλον έρχεται ο Στάθης πίσω.

Την πληροφορία όπως μας έχει εκμυστηρευτεί, του την έχει δώσει ένας φίλος του πατέρα του, ο οποίος είναι γνωστός με κάποιο άτομο του συμβουλίου, χωρίς όμως να μας έχει αποκαλύψει το όνομά του. Μάλιστα, δεύτερη οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το όνομα Irinua IX Runie επιβεβαίωσε την πληροφορία, σχολιάζοντας κάτω από το ποστ το έξης: “akuca to k go agp”.

Την ίδια ώρα, νεαρός σε άλλο γκρουπ, συγκεκριμένα στο OMONOIA LEFKOSIAS GROUP έγραψε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προσέλθει σε συμφωνία με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό. Περισσότερα σε λίγο…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ