aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤο 5-4 τρέλανε τον Γιορέντε: «Παραιτούμαι»!

Το 5-4 τρέλανε τον Γιορέντε: «Παραιτούμαι»!

Στο «Liberty Stadium», το μεσημέρι του Σαββάτου, σημειώθηκε μια… εποποιία, με τη Σουόνσι να φτάνει στη δεύτερη νίκη της μέσα στη σεζόν και πρώτη μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικρατώντας με το φοβερό και τρομερό 5-4 της Κρίσταλ Πάλας!

Το παιχνίδι ήταν στο ισόπαλο 1-1 στην ανάπαυλα, ενώ από το 66′ μέχρι και το 93ο λεπτό, σημειώθηκαν εφτά γκολ, κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί και τον… κακομοίρη που είχε αναλάβει τη live κάλυψη της αναμέτρησης στο BBC να τρελαθεί.

«Είναι αστείο… Απλά αστείο… Όχι το γκολ, αλλά το ματς καταντά αστείο. Με την καλή έννοια… Αν βγάζει νόημα όλο αυτό», έγραψε όταν ο Γιορέντε ισοφάρισε σε 4-4 για τη Σουόνσι, η οποία είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με 3-1 προτού περάσει μπροστά η Πάλας με 3-4, ενώ, τη στιγμή που ξανά ο Βάσκος στράικερ των «κύκνων» στο 90’+3′ πετύχαινε το 5ο γκολ της ομάδας του, στο live του BBC εμφανίστηκε απλά η ατάκα: «Παραιτούμαι»!

swanss

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ