aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤιμούρ: «Τι ομάδα ήταν αυτή;» (pics)

Τιμούρ: «Τι ομάδα ήταν αυτή;» (pics)

Τη φωτογραφία με την ομάδα της ΑΕΚ του 1996 σχολίασε ο Τιμούρ Κετσπάγια ανεβαίνοντας στον 5ο όροφο των γραφείων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Αντρέας Δημάτος σχολίασε το όλο περιστατικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ανέβηκε στον πέμπτο όροφο των γραφείων για να μιλήσει στους δημοσιογράφους και κοντοστάθηκε μπροστά στη φωτογραφία της καλύτερης -ίσως- ΑΕΚ όλων των εποχών!

«Τι ομάδα ήταν αυτή…» μονολόγησε και φωτογραφήθηκε μπροστά της. Και μπροστά στον… ίδιο! Από αυτή την 11άδα στο ΟΑΚΑ, πριν από τον τελικό του κυπέλλου με τον Απόλλωνα, μέχρι να φωτογραφηθεί μπροστά της ο Τιμούρ πέρασαν ακριβώς 20 χρόνια και 21 μέρες.

Αυτό που μετράει για την ΑΕΚ, πέρα από αναλύσεις, διαφωνίες και ανόητες αντιδικίες, είναι να αναλογιστούμε τον απόλυτα ποδοσφαιρικό τρόπο με τον οποίο στήθηκε εκείνη η ομάδα. Να θυμηθούμε ότι η μεταγραφή του Τιμούρ είχε περάσει ως ένα απλό μονόστηλο το βράδυ του τεράστιου μπαμ με τον Χρήστο Κωστή.

Να θυμηθούμε τα κριτήρια επιλογής των υπόλοιπων παιδιών και το πώς είχαν ενσωματωθεί σε μία ομάδα που λειτουργούσε έτσι ώστε να μπορεί να τους αναδείξει και να πάρει από αυτούς το μάξιμουμ».

1475956

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ