aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤι ψυχή έχουν 2.500 ευρώ…

Τι ψυχή έχουν 2.500 ευρώ…

Κάποια κοριτσάκια στη θέση της παίζουν ακόμη με τις κούκλες τους. Η Παναγιώτα Χαραλάμπους, χρυσή νικήτρια στη σκοποβολή στους ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο, κάνει επτά προπονήσεις την εβδομάδα! Κι είναι μόλις 13 χρόνων! Η χθεσινή συνομιλία της στον Active 104.7 & 102.5 με τον Πέτρο Χατζηχριστοδούλου ήταν άκρως συγκινητική. Με απίστευτη ωριμότητα μίλησε για την προσπάθειά της, αλλά και τις θυσίες που κάνει μία τόσο μικρή σε ηλικία αθλήτρια για να φτάσει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου.

Η Παναγιώτα, θυγατέρα της πρώην πρωταθλήτριά μας Φανής Θεοφάνους, προπονείται όπως και παλαιότερα η μητέρα της, με την Ειρήνη Παντελή, η οποία όπως είπε στην εκπομπή «Πετρολογώντας», περιμένει ανταπόκριση στο αίτημα τους έτσι ώστε ο χώρος προπόνησής τους να εξοπλιστεί με ηλεκτρονικούς στόχους. Τι ψυχή έχουν 2.500 ευρώ (τόσο στοιχίζει ένας ηλεκτρονικός στόχος) μπροστά στα ενθαρρυντικά και συγκλονιστικά μηνύματα που στέλνουν κοριτσάκια όπως η Παναγιώτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ