aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤι γούστα έχεις ρε Κριστιάνο; (video)

Τι γούστα έχεις ρε Κριστιάνο; (video)

Πολλά επικριτικά σχόλια ακούστηκαν για τη χαμογελαστή προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα αποκαλυπτήρια της οποίας έγιναν χθες, κατά τη μετονομασία του αεροδρομίου της Μαδέιρα προς τιμήν του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σήμερα ο Εμάνουελ Σάντος έσπευσε να υπερασπιστεί το χάλκινο δημιούργημά του, καθώς ο αυτοδίδακτος γλύπτης δήλωσε στους επικριτές του ότι για την κατασκευή του ακολούθησε τις οδηγίες του «αστέρα» της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι και την τελευταία ρυτίδα.

Ο 40χρονος Σάντος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν καθαριστής αεροδρομίων, δήλωσε ότι ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας του είχε ζητήσει να κάνει το πορτρέτο του πιο πρόσχαρο και εγκωμίασε τις προσπάθειές του. «Είναι αδύνατο να ικανοποιήσεις τους Έλληνες και τους Τρώες και ακόμη και ο Ιησούς δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τους πάντες … Είναι θέμα γούστου και όχι τόσο απλό όσο φαίνεται» δήλωσε ο Σάντος στην «Globo Esporte».

«Ο Κριστιάνο ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που έφτασαν, αλλά μίλησα μαζί του στην αίθουσα VIP» είπε ο Σάντος μετά τα αποκαλυπτήρια και πρόσθεσε: «Τον ρώτησα τι σκέφτεται για το αποτέλεσμα και είπε ότι του άρεσε». Επίσης, ο Σάντος τόνισε ότι ο Ρονάλντο τού είχε στείλει τις προτάσεις του για την προτομή, ενώ εργαζόταν πάνω στο εν λόγω γλυπτό. «Ζήτησε μόνο να αλλάξουν κάποιες ρυτίδες, οι οποίες δίνουν μια συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του όταν γελάει» συνέχισε, για να καταλήξει: «Είπε ότι αυτό τον έκανε να φαίνεται μεγαλύτερος σε ηλικία και ζήτησε να λεπτύνει λίγο, προκειμένου να γίνει πιο λείο και πιο χαρούμενο».

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί με τα καλύτερα tweet για την αμφιλεγόμενη προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ