aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤι επάγγελμα θα κάνουν αν τους τελειώσει ο Βαγγέλης!

Τι επάγγελμα θα κάνουν αν τους τελειώσει ο Βαγγέλης!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Μετά τις απειλές Μαρινάκη σκέφτονται ήδη τι δουλειά θα κάνουν αν ο πρόεδρος τους κόψει την μπάλα.

Καπίνο: Αφισοκολλητής του ΚΚΕ
Επειδή συνηθίζει να φιλάει το έμβλημα της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, για να μην πάει χαμένο τόσο σάλιο μπορεί να το αξιοποιήσει, αναλαμβάνοντας πόστο αφισοκολλητή στο ΚΚΕ. Θα τον παίρνει μαζί του ο Παφίλης και με το που θα του λέει «τριφύλλι» θα έχει έτοιμο το γλωσσόφιλο ο Καπίνο, θα σαλιώνει την αφίσα και θα την κολλάει.

Ντα Κόστα: Ρεπατζής του Παντίδου στην Εθνική Μυκόνου
Στη λίστα των κλαρινογαμπρών είναι μια θέση πίσω απ’ τον Μήτρογλου και δυο πάνω από τον Γκέντζογλου. Έχει over 19 τατουάζ, τρία κιλά Korre στο μαλλί του και γκαρνταρόμπα που θα ζήλευε και ο Γκαλίτσιος. Άρα έχει όλα τα προσόντα για να σταδιοδρομήσει στην Εθνική Μυκόνου του Γκιρτζίκη. Μπορεί λοιπόν να πηγαίνει στο Καλό Λιβάδι στη Μύκονο τα Σαββατοκύριακα που θα έχει ρεπό ο Παντίδος, να βγάζει selfie με τις γκρούπις του και μετά με φωτομοντάζ να βάζει το κεφάλι του Νίκου στο δικό του. Κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

Σιόβας: Δοκιμιογράφος-μεταφραστής 
Όποιος τον έχει ακούσει έστω και μια φορά να κάνει δηλώσεις καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μία από τις πλέον σημαίνουσες και ευγενείς μορφές των ελληνικών γραμμάτων (μετά το Θωμά Μάτσιο). Ανήκει στο είδος των δοκιμιογράφων, των essayistes, δηλαδή των δημιουργικά απείθαρχων που στοχάζονται και γράφουν με τρόπο βιωματικό για ποικίλα θέματα του σώματος και της ψυχής του φανταστικού προέδρου, χρησιμοποιώντας το «εεεεε», το «και» και άλλες 3 λέξεις στις προτάσεις του για να είναι κατανοητές και απ’ το απλό κοινό.

Ντε λα Μπέγια: Μοιρολογήτρα της γκρανκάσας
Σε κάθε παραδοσιακή ελληνική κηδεία υπάρχει ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά που δεν γνωρίζει το συγχωρεμένο, ούτε γιατί βρίσκεται εκεί και το μόνο που κάνει είναι να κουνάει ανά 10 λεπτά συγκαταβατικά το κεφάλι του και να λέει «Αχ, κρίμας, κρίμας» όταν ακούει τη συμπεθέρα να λέει πόσο καλός ήταν ο μακαρίτης. Σε λίγο καιρό που η γκρανκάσα θα δώσει τον τελευταίο ασπασμό στα μεγαλεία της ΕΠΟ (και του Μουντιάλ της Γαλλίας), θα χρειαστεί έναν τέτοιο τύπο για το μοιρολόι (αν δεν είναι εύκαιρη η Adele).

Φιγκέιρας: Σημαδούρα για φωτογράφο
Κάθε φωτογράφος που σέβεται τον εαυτό του για να είναι σίγουρος ότι θα μπουν στο κάδρο όλα τα πρόσωπα που θέλει, βάζει ένα σημάδι (όπως ο Βέγγος στον “Πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη”). Θα λέει ο φωτογράφος στον Φιγκέιρας «πάρτο λίγο πιο δεξιά, λίγο ακόμα, ώπα. Και τώρα κάνε αυτό που κάνεις στο γήπεδο. Μείνε ακίνητος» και θα βγάζει φωτογραφίες καλύτερες και απ’ τον Σπύρο Πώρο.

Μιλιβόγεβιτς: Κυνηγός πόκερμον χωρίς τηλέφωνο
Ο Σέρβος είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη (μετά τον Τσακ Νόρις) που μπορεί να κυνηγάει πόκερμον χωρίς κινητό. Με το που θα δει τον Τσάρμαντερ στο πεδίο δράσης του θα τον σηκώσει τρία μέτρα ψηλά, θα του δώσει τα πόδια στο χέρι και θα πάρει κόκκινη (ο Τσάρμαντερ).

Μανιάτης: Κασκαντέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη
Στις δύσκολες σκηνές που θα πρέπει να φανεί η έκπληξη ή η αγανάκτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο σκηνοθέτης θα κάνει κοντινό στα γουρλωμένα μάτια του Μανιάτη και μετά θα βγαίνει σε γενικό του Μητσοτάκη. Εναλλακτικά μπορεί να οργανώνει περιοδείες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για να τρώνε τα παιδιά το φαΐ τους ή να ασχοληθεί με την κηπουρική αν ισχύει ακόμα η μοριοδότηση για τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού.

Σεμπά: Πρωταγωνιστής στη μεξικάνικη σειρά «Καρουζέλ»
Η κοψιά του είναι ιδανική για να κάνει τον πατριό του ατίθασου Χάιμε Παλίγιο, ο οποίος είχε κάνει σκοπό της ζωής του να παστελώσει τη Μαρία Χοακίνα, κλέβοντάς την από τον Σιρίλο Ριβέρα στο τέλος της πρώτης σεζόν.

Ντουρμάζ: Υποδιευθυντής facebook στη Νότιγχαμ
Σε μέρες μεγάλης χαράς για το σύλλογο (φιέστες, γενέθλια προέδρου, προγραμματισμένες συνεντεύξεις Τύπου) θα αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να βρίσκει τις κατάλληλες φωτογραφίες που θα ανεβαίνουν στα social media για να αποφευχθούν φαινόμενα σαν το σημερινό. Κάποιοι, επειδή δεν ξέρουν photoshop για να καταφέρουν να βρουν φωτογραφία που να χωράνε μέσα ο πρόεδρος-ατσάλι, η κούπα και δυο παίκτες, ανέβασαν μια προπέρσινη. Σε όλες τις άλλες περίσσευε ο πρόεδρος.

Φορτούνης: Δάσκαλος σε σχολή Scuba Diving
Μπορεί να αξιοποιήσει την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τις βουτιές στη Superleague για να δείξει στους απανταχού wannabe Κουστώ πώς γίνονται οι σωστές καταδύσεις. Αν στο πακέτο σπουδών προσφέρει και τη δυνατότητα γνωριμίας με τον βυθό μέσα από ολιγόωρες δοκιμαστικές βουτιές (με κριτή τον Κύζα) και πιστοποίηση πτυχίου «Stelios Giannakopoulos» θα βγάλει σε ένα καλοκαίρι πιο πολλά και απ’ τον Πογκμπά.

Ιντέγε: Ραδιοφωνικός παραγωγός στα Παραπολιτικά
Ιδανικός για να κάνει εκπομπή μετά τον Μαζαράκη, παίζοντας ρέγκε όλο το βράδυ. Είναι μια καλή λύση για να ξεπεραστεί μια και καλή το επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού. Γιατί όταν στα σκάει ο Μπομπ Μάρλεϊ ικανοποιείσαι και χωρίς μεταγραφές. Βλέπεις τον Ιντέγε Φαν Μπάστεν και το γλυκό Πουλίδο της νιότης κράμα Ρομάριο-Αμποάγκουε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ