aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«Θέλω να μου δώσεις €300 για να σε ψηφίσω»!

«Θέλω να μου δώσεις €300 για να σε ψηφίσω»!

Ο δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Σούγλης, δημοσιοποίησε (με ανάρτησή του στο Facebook) κάποια περιστατικά από την εμπειρία του ως υποψήφιος βουλευτής με το ΔΗΚΟ. Κάποιες από τις «απαιτήσεις» των ψηφοφόρων έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον…

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Σούγλη: «Ειδικά ως δημοσιογράφος θεωρώ χρήσιμο να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα αρνητικά και κακά περιστατικά στην διάρκεια της προεκλογικής μου προσπάθειας. Δεν ανταποκρίθηκα σε ΚΑΜΙΑ “απαίτηση”. Και να μπορούσα να ανταποκριθώ ΔΕΝ θα το έκανα και απαντούσα πως “αυτό που κάνετε είναι λάθος, ψηφίστε άλλον”. Είναι λοιπόν κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν.

Αφορά άτομα που με πλησίασαν ή μου τηλεφώνησαν και σας παραθέτω αυτούσιες τις “ατάκες” τους που ήταν “πολύ σοβαρές” και δεν αστειεύονταν:

-θέλω να μου δώσεις €300 για να σε ψηφίσω

-βρες μου ένα χαλίτικο για να κάνω μάντρα με ζώα και έχεις 10 ψήφους

-βρες δουλειά του γιου μου και θα σε ψηφίσουμε

-να μου πληρώσεις το ρεύμα και θα σε ψηφίσω

-αν δεν μας κάμεις τραπέζι να έρτουμε να φάμε πως θα σε ψηφίσουμε;

-γυρίζεις με το ΤΟΥΟΤΑ και περιμένεις να σε ψηφίσει ο κόσμος;

-να μας βάψεις το σπίτι, αφήσαν μας έτσι, τζιαι θωρούμε

-ο σύλλογος έχει έξοδα. Όποιος μας τα πληρώσει θα τον ψηφίσουμε!

 

Είναι ακόμα πάρα πολλά αλλά πήρατε πιστεύω μια ιδέα. Είναι από τις περιπτώσεις που πραγματικά λες “ζητείται λαός”… Παρέθεσα σήμερα ένα δείγμα με αρνητικά περιστατικά. Τα περισσότερα που συνάντησα όμως, αφορούσαν έντιμους συμπολίτες μας (πρέπει να ξεκαθαρίσω), που θαύμασα, που με δέχθηκαν και μου μίλησαν με πολλή αγάπη, σοφία, πόνο δυστυχώς, και ήθος!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ