aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘα ξετρελαθείτε με τον 73χρονο Έλληνα freestyler! (video)

Θα ξετρελαθείτε με τον 73χρονο Έλληνα freestyler! (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Λοιπόν, υπάρχει ένας τύπος ηλικιωμένος στην Ελλάδα, ο οποίος επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό «η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός» και τη φράση «όταν αγαπάς κάτι, μπορείς να κάνεις τα πάντα γι’ αυτό» και τον οποίο θα ζήλευαν πολλοί.

Πρόκειται για τον 73χρονο (!) Σωτήρη Αυγερινόπουλο (γεννηθείς στις 14/3/1946). Όταν δείτε το βίντεο, πιθανόν να αναφωνήσετε «τα είδα όλα» και δεν θα έχετε κι άδικο. Το βίντεο του 72χρονου freestyler έγινε viral στα Social Media, ενώ στο Instagram υπάρχει σελίδα ονόματι «Hellas Freestyler» στην οποία αναρτώνται βίντεο με Ελλαδίτες που ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά ζογκλερικά κόλπα.

Τα πιο κάτω βίντεο είναι μόνο μερικά από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Αυγερινόπουλος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής με την οποία αγωνίστηκε και στο κύπελλο UEFA!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Σωτήρης Αυγερινόπουλος δείχνει ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία, αφού δείχνει πως διατηρεί την εξαιρετική του επαφή αλλά βρίσκεται και σε άριστη φυσική κατάσταση.

Οι παλαιότεροι Πατρινοί θυμούνται τον Αυγερινόπουλο ή «Πόκιο» όπως ήταν το παρατσούκλι του, σαν έναν από τους πιο τεχνίτες ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, που όμως συνυπήρξε με τον μέγιστο Κώστα Δαβουρλή, με αποτέλεσμα το ταλέντο του και η φήμη του να επισκιαστούν από αυτά του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή που έχει βγάλει η πατρινή ομάδα.

Σε κάποια βίντεο λοιπόν που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγο καιρό, ο 73χρονος με χάρη επαγγελματία freestyler, δείχνει πως ακόμα το… έχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ