aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέσσερις ομάδες μόνος του ο Σαλάχ!

Τα κοντέρ έχει βαλθεί να τρελάνει φέτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει με τη φανέλα της Λίβερπουλ στη Premier League.

Διαβάστε επίσης: Μένει Λίβερπουλ και γίνεται… χρυσός ο Σαλάχ!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος επιθετικός σε 31 αναμετρήσεις μετράει ήδη 28 γκολ, τα οποία εύκολα μπορεί να ανεβάσει αν συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό. Ωστόσο, ακόμη και έτσι αν παραμείνουν τα πράγματα ως το τέλος της σεζόν ο 26χρονος παίκτης θα έχει δημιουργήσει ένα απίθανο ρεκόρ που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Έφτιαξαν μαγαζί με το όνομα του Σαλάχ!

Αυτή την ώρα ο Σαλάχ έχει παραπάνω τέρματα από τέσσερις ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος. Τις Μπέρνλι (27), Σουόνσι (25), Χάντερσφιλντ (25) και Γουέστ Μπρόμιτς (24) με τον πρώην παίκτη της Ρόμα να είναι κοντά και στις Σαουθάμπτον (29), Στόουκ (29), Νιούκαστλ (30) και Κρίσταλ Πάλας (30).

Διαβάστε επίσης: Ποσό-μαμούθ για όποιον θέλει τον Σαλάχ!

Για να βρούμε παίκτη που να έχει περισσότερα γκολ από ομάδες πρέπει να ανατρέξουμε στη σεζόν 1912-1913 και τον Ντέιβιντ ΜακΛιν της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αν καταφέρει να καταρρίψει και αυτό το ρεκόρ ο Αφρικανός, τότε θα πρόκειται για μυθικό επίτευγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ