aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤέσσερα χρόνια χωρίς αγώνα και αποσύρεται!

Τέσσερα χρόνια χωρίς αγώνα και αποσύρεται!

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση ανακοίνωσε ο 38χρονος γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Ρίτσαρντ Ράιτ, που τα τελευταία 4 χρόνια δεν έπαιξε ούτε σε ένα ματς και έλαβε 1,8 εκατ. Ευρώ.

Μία από τις καλύτερες δουλειές που μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος, διέθετε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Άγγλος τερματοφύλακας, Ρίτσαρντ Ράιτ, ο οποίος πληρωνόταν μόνο για να κάνει προπονήσεις.

Ο 38χρονος Άγγλος διεθνής γκολκίπερ από το 2012 βρισκόταν κανονικά στο ρόστερ των «σίτιζενς» και αμειβόταν μάλιστα με 450.000 ευρώ ετησίως, αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα δεν πραγματοποίησε ούτε μία επίσημη εμφάνιση.

Συνολικά, το ποσό που προστέθηκε στο λογαριασμό του όλο αυτό το διάστημα ήταν 1,8 εκατ. ευρώ για να πραγματοποιεί μόνο προπονήσεις, κάνοντας ουσιαστικά μία από τις καλύτερες δουλειές του κόσμου.

Ο Ρίτσαρντ Ράιτ με γεμάτο το πορτοφόλι του, ανακοίνωσε την Κυριακή και επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και πλέον αναζητά το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ