aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤελικά... μασέρ των διαιτητών ο άνθρωπος πανηγύρισε το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ! (vid)

Τελικά… μασέρ των διαιτητών ο άνθρωπος πανηγύρισε το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ! (vid)

Με το τζάκετ που φορούν τα μέλη του διαιτητικού τιμ στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ, ένας match official πανηγύρισε το νικητήριο… αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ για το 2-1 της Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ στο Άνφιλντ!

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολλές και αμέσως άρχισε η αναζήτηση της ταυτότητας του ανθρώπου. Η «Mirror», έψαξε το θέμα έπειτα από τις διαστάσεις που πήρε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από το βίντεο στο οποίο εθεάθη ο συγκεκριμένος άνδρας να πανηγυρίζει την ανατροπή των «κόκκινων» απέναντι στην Τότεναμ για το 2-1 στο «Άνφιλντ».

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ η εν λόγω εφημερίδα, πρόκειται για μασέρ των διαιτητών κι όχι για κάποιο από τα μέλη του διαιτητικού τιμ ή κάποιον αρμόδιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος…

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ