aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ταξίαρχοι» προς «Red Rebels»: «O φόβος του υποβιβασμού…»

«Ταξίαρχοι» προς «Red Rebels»: «O φόβος του υποβιβασμού…»

Ανακοίνωση για την ψεσινή νίκη της ομάδας τους εξέδωσαν οι φίλοι του Άρη «Ταξίαρχοι», οι οποίοι παράλληλα απαντούν στους οργανωμένους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels» (διαβάστε ΕΔΩ).

Αναλυτικά:

«Οι φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού “Ταξίαρχοι” θέλουμε αρχικά να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την σπουδαία νίκη που πέτυχαν ψες στο Τσίρειο κόντρα στην Δόξα. Όλο αυτό το διάστημα όλους μας είχε κυριεύσει η αγωνία και ο προβληματισμός ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα είναι σε θέση να εκπληρώσει τον στόχο της.

Ψες το χαρήκαμε όλοι με την ψυχή μας, πανηγυρίσαμε, όμως, από σήμερα πρέπει όλοι να σκύψουμε τα κεφάλια γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Κανένας πόλεμος δεν τελείωσε με μια νίκη σε μια μάχη. Πάμε δυνατά όλοι μαζί για νέες επιτυχίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας.

Όσον αφορά το σχόλιο που έγινε σήμερα για τον αγώνα από άλλους οπαδούς φαίνεται ότι η αγωνία και ο φόβος του υποβιβασμού, υποβιβάζει και την κοινή λογική. Η (-22) διαφορά στα γκολ θα έπρεπε να προβληματίζει περισσότερο από την νίκη του Άρη στο 87′ μετά από κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών μας. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αυτό το θέμα.

Πάμε δυνατά Αρηανάρα!

Πάμε δυνατά Ταξίαρχοι!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ