aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤα λάθη του Σκαπούλλη μόνο σε κοντέινερ μπορούν να μπουν…

Τα λάθη του Σκαπούλλη μόνο σε κοντέινερ μπορούν να μπουν…

Πιο δημοφιλής κι από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο είναι αυτές της ημέρες ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Χαράλαμπος Σκαπούλλης. Οι δηλώσεις του στα κανάλια συνεχίστηκαν και χθες με θέμα τους διαιτητές του τελικού. «Δεν είναι τόσο απλό το θέμα όσο κάποιοι το παρουσιάζουν», είπε μεταξύ άλλων -με στόμφο- μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM.

Το καλύτερο, βέβαια, το φύλαξε για το τέλος: «Προς τιμήν τους όλοι παραδέχονται ότι έγιναν λάθη σε τελικούς από ξένους, τα έβαλαν στην βαλίτσα τους και έφυγαν. Για τον Κύπριο ψάχνουμε να βρούμε αιτίες γιατί του έφυγε η μια φάση, γιατί η άλλη. Προσπαθούμε να βρούμε σκοπιμότητα στο κάθε λάθος του διαιτητή μη θέλοντας να παραδεχθούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι στο οποίο γίνονται λάθη. 260 παιχνίδια έγιναν από Κύπριους διαιτητές και τώρα λένε θα φέρουν ξένο, είναι για το καλό του ποδοσφαίρου αυτό; Αν σας έλεγαν 260 παιχνίδια να τα καλύπτατε εσείς σαν δημοσιογράφοι και στο τελευταίο θα έφερναν ξένο να το καλύψει θα ήταν για το καλό το δικό σας και το καλό του ποδοσφαίρου;».

Ο Σκαπούλλης θυμάται ότι οι ξένοι έκαναν λάθη, αλλά «τα έβαλαν στην βαλίτσα τους και έφυγαν». Τα δικά του λάθη, μάλλον, μόνο σε κοντέινερ μπορούν να μπουν και θα φύγουν μόνο από το Λιμάνι Λεμεσού.

Δεν είναι ο Σκαπούλλης που μας είπε ότι έκανε μεγάλα λάθη επειδή δεν είχε καλό οπτικό πεδίο και στο βίντεο φαίνεται ότι οι παραβάσεις γίνονταν μπροστά στα μάτια του σε απόσταση 3-4 μέτρων;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ