aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα… έδειξε στην εξέδρα του ΠΑΟΚ ο Σισέ! (vid)

Τα… έδειξε στην εξέδρα του ΠΑΟΚ ο Σισέ! (vid)

Με προκλητικό τρόπο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο Πάπε Αμπού Σισέ. Ο Αφρικανός αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν σε έξαλλη κατάσταση και πηγαίνοντας προς την φυσούνα άρχισε να… επικοινωνεί με την εξέδρα των επισήμων.

Αρχικά έδειξε το σήμα στην φανέλα του Ολυμπιακού, όμως το προχώρησε λίγο περισσότερο και… τα έδειξε προς την εξέδρα, σε μία προκλητική κίνηση, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα και ο τηλεοπτικός φακός που έπιασε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο!

Μετά από αυτά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κλήση του από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος φέτος έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα «ευαίσθητος» σε τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές ποδοσφαιριστών σε αγώνες της Super League, κάτι που έχει αποδειχθεί από τις φετινές τιμωρίες των Αλέξανδρου Πασχαλάκη, Κώστα Φορτούνη και Πέτρου Μάνταλου.

Με βάση το δεδικασμένο της φετινής περιόδου για ανάλογα παραπτώματα ο Σισέ κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, κάτι που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανάρμοστη χειρονομία του Σενεγαλέζου αμυντικού προς την εξέδρα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ