aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣυνθήκες… κόλασης στα νέα αποδυτήρια της Ζανκτ Παουλί! (pics & vid)

Συνθήκες… κόλασης στα νέα αποδυτήρια της Ζανκτ Παουλί! (pics & vid)

Η διοίκηση της Ζανκτ Παουλί, παρουσίασε τα ανακαινισμένα αποδυτήρια του «Millerntor-Stadion» προκαλώντας τρόμο με την εικόνα τους και μόνο. Στους χώρους του διαδρόμου, ο οποίος μεταφέρει τους παίκτες από τα αποδυτήρια στο γήπεδο, κυριαρχούν το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, ενώ η διακόσμηση παραπέμπει σε ταινίες θρίλερ.

Και αυτό διότι στη Γερμανία, οι διάδρομοι είναι «must». Είναι ο χώρος, ο οποίος πρέπει να σε βάλει σε διάθεση κατάλληλη για τον αγώνα, προκαλώντας τον παίκτη, να αφήσει πίσω του την ηρεμία των γηπέδων.

Στους τοίχους αναγράφονται οι φράσεις: «Μια αγάπη, Ζανκτ Πάουλι», «Μπορούμε» και «Καλώς ήρθατε στην κόλαση». Εικόνες που προκαλούν σοκ στους αντιπάλους της ομάδας του Έβαλντ Λίνεν βγαλμένες από το τρενάκι του τρόμου!

Τα πρωτεία, μέχρι σήμερα κατείχε η Ντόρτμουντ με ένα εξωφρενικό κίτρινο σε όλους τους διαδρόμους, που ζαλίζει τους αντιπάλους, όμως, η ομάδα του Αμβούργου, πλέον πρέπει να θεωρείται πρωταθλήτρια σε αυτό τον τομέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ