aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣυγκινεί κι ευχαριστεί ο Βεσελόφσκι για τον μαχητή Παύλο!

Συγκινεί κι ευχαριστεί ο Βεσελόφσκι για τον μαχητή Παύλο!

Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνα, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, επανέρχεται για το γνωστό θέμα της φιλανθρωπική εκστρατεία για να βοηθηθεί ο νεαρός Παύλος (θυμηθείτε το θέμα κάνοντας κλικ εδώ) και μέσω της επίσημης σελίδας του Facebook, ευχαριστεί όσους βοήθησαν και τονίζει ότι ήδη παρήγγειλε περισσότερα μπλουζάκια!

Αναλυτικά το μήνυμα του Σλοβάκου κίπερ: «Γεια σας παιδιά! Θέλω μόνο να σας ενημερώσω σχετικά με την εκστρατεία μας για να βοηθήσουμε τον Παύλο. Πρώτα απ ‘όλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ενεπλάκησαν, μοιράστηκαν τα μηνύματά μας και φυσικά αγόρασαν τα t-shirts. Όλα τα t-shirts πωλήθηκαν σε μια-δυο ώρες, οπότε έχουμε ήδη παραγγείλει λίγα περισσότερα.

Πιο σημαντικό, είναι ότι ο Παύλος σας στέλνει τις καλύτερες ευχές του και πολλές ευχαριστίες. Αυτός εξακολουθεί να αναρρώνει, αλλά είναι ένας μαχητής και θα είστε σίγουροι θα κερδίσει αυτή τη μάχη. Ευχαριστώ και πάλι και θα σας κρατάμε ενήμερους για τα νέα μπλουζάκια για την καμπάνια!

Θα σας δω το βράδυ! #SoloSalamina».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ