aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΣτο… τραπέζι και ο Φαν ντερ Χάαχ

Στο… τραπέζι και ο Φαν ντερ Χάαχ

Παρελθόν για τη Ρόντα αποτελεί ο Ντάλγε Κάλετζιτς αφού πλήρωσε τις δηλώσεις που έκανε μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βίλεμ για τον τεχνικό διευθυντή Τον Κάανεν.

«Έχω μια έξοχη σχέση με τον Κάανεν. Μόνο εσείς λέτε ότι σε όλη τη ζωή δεν ήταν κοντά με την πρώτη ομάδα ενός επαγγελματικού συλλόγου στην Ολλανδία. Ίσως ήταν πωλητής αυτοκινήτων για πολύ καιρό», δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα εκ των φαβορί για τη θέση του είναι ένας παλιός γνώριμος, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

Ο 43χρονος προπονητής, που αγωνίστηκε από το 2000 μέχρι το 2004 στο Κερκράντε, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διοίκησης και δεν αποκλείεται να πάρει το… χρίσμα, ενώ για τη θέση υποψηφιότητα θέτει και ο Μίτσελ φαν ντερ Χάαγκ, ο οποίος πέρασε παλαιότερα κι από την Κύπρο και τον Ερμή κι θα αποχωρήσει από την FC Eindhoven λόγω διαφοράς φιλοσοφίας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ