aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΣτην Κύπρο η οικογένεια Ζιρκόφ

Στην Κύπρο η οικογένεια Ζιρκόφ [pics]

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα τη Λεμεσό επέλεξε για να κάνει διακοπές η οικογένεια Ζιρκόφ.

Μόνο που ο άσος της Ζενίτ, Γιούρι, δεν ήρθε στη χώρα μας, αφού βρίσκεται σε αθλητικό κέντρο στην Ελβετία, εκεί όπου η ομάδα του πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.

Έτσι, λοιπόν, η σύζυγός του διεθνή Ρώσου, Ίνα Ζιρκόβα, πήρε τα τρία τους παιδιά και ήρθαν για ξεκούραση στην Κύπρο, όπου διαμένουν σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Γιούρι!

Η παρουσία της Ίνα στη Λεμεσό δεν περνάει απαρατήρητη, αφού πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία αναδείχτηκε ως «Mrs. Russia» το 2012 ύστερα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς «Queen of the Planet 2012» στη Μάλτα.

Στα εν λόγω καλλιστεία είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο μητέρες που έχουν συνδυάσει με επιτυχία τα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά τους καθήκοντα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο και εκπροσώπησε την γενέτειρα της πόλη, το Καλίνιγκραντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ