aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΣτην Ελλάδα δεν βγαίνεις με φορείο από το γήπεδο, αλλά... κουβαλητός (vid)

Στην Ελλάδα δεν βγαίνεις με φορείο από το γήπεδο, αλλά… κουβαλητός (vid)

Έστω ότι αγωνίζεσαι στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα Κορινθίας. Κι έστω ότι στο 55΄ του παιχνιδιού Πανσολυγειακός- Κόρινθος 2006 τραυματίζεσαι, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να περπατήσεις, αλλά να πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε εκτός αγωνιστικού χώρου. Τι κάνεις; Ψάχνεις για το φορείο να έρθει να σε πάρει, σωστά;

Ολότελα λάθος: κάνεις νεύμα στον φροντιστή των γηπεδούχων, ο οποίος σαν άλλος transformer μετατρέπει σε μια στιγμή το κορμί του από άνθρωπο σε φορείο και με λαβή που θα ζήλευε ακόμα και ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ελληνορωμαϊκή σε βγάζει έξω εν μέσω αποθέωσης!

Συνέβη, λοιπόν, κι όποιος θέλει το πιστεύει. Για την ακρίβεια θα το πιστέψουν οι πάντες, καθώς υπάρχει το βίντεο του korinthosnews.gr που δείχνει τον Παναγιώτη Βενετσάνο να βγάζει εκτός τον τραυματία Κωνσταντίνο Καρβέλη.

Δείτε το παρακάτω:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ