aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Στημένη» η πρωτιά στους σκόρερ!

Ο Αλέκος Αλεξανδρής προκάλεσε πάταγο με όσα είπε στις αποκαλυπτικές του συνεντεύξεις τις τελευταίες ημέρες. «Εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; Όχι, μην το δώσεις. Αν θες να είσαι πρωταθλητής, δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέκος που πέρασε κι ένα φεγγάρι από τα κυπριακά γήπεδα. Αποκάλυψε επίσης ότι ήταν «στημένη» η ισοβαθμία του στον πίνακα των σκόρερ με τον Κριστόφ Βαζέχα!

«Ο Βαζέχα θα έμενε για κάποια παιχνίδια εκτός. Του είχα πει λοιπόν: Κριστόφ, δεν θα βάλω περισσότερα γκολ από εσένα. Θα βγούμε μαζί πρώτοι σκόρερ, γιατί σε σέβομαι ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Και βγήκαμε μαζί. Το ξέρω μόνο εγώ, ο Κριστόφ και ένας-δυο ακόμη. Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Και θα μπορούσα τελευταία αγωνιστική να βάλω όσα γκολ ήθελα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αλεξανδρής αποκάλυψε και μία άλλη, αθέατη πλευρά των ποδοσφαιριστών: «Ήρθα λίγο πιο κοντά με τον Ζλάτκο Ζάχοβιτς. Φαινόταν πως ήταν λίγο… αλλού. Θυμάμαι, παίζαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και μου έλεγε: “θα φύγω, θα πάω στη Σλοβενία γιατί η γυναίκα μου έχει ψυχολογικό πρόβλημα λόγω του… σκύλου”. Έπαιρνε ένα δισ. δραχμές κι όταν τον χρειαζόμασταν, πήγαινε στη Σλοβενία για το σκυλί!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ