aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣταθερή αξία ο Αμπαρτζουμιάν, ο μπακ των 30 τερμάτων!

Σταθερή αξία ο Αμπαρτζουμιάν, ο μπακ των 30 τερμάτων!

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που αδικήθηκε στον απόηχο της αναμέτρησης στο «Τάσος Μάρκου» μεταξύ της ΕΝΠ και του ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν ο Χοβχάνες Αμπαρτζουμιάν.

Ο Αρμένιος δεξιός μπακ της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ήταν συγκλονιστικός. Πέτυχε δύο τέρματα, ενώ δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις επιθετικά με τα ανεβάσματά του. Σταθερή αξία στο δεξί άκρο της άμυνας των «βυσσινί» πέρυσι κατέγραψε 24 συμμετοχές, όλες στο αρχικό σχήμα, ενώ ήταν στο αρχικό σχήμα και στα τέσσερα φετινά ματς πρωταθλήματος. Στα 28 του χρόνια είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος.

Αν και αμυντικός έχει έφεση στο σκοράρισμα, αφού πετυχαίνει γκολ κάθε σεζόν στην επαγγελματική του καριέρα. Η καλύτερη προσωπική του επίδοση ήταν την αγωνιστική περίοδο 2015/16 όταν με τη φανέλα της Βαρντάρ σημείωσε εφτά τέρματα, αγωνιζόμενος στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Συνολικά στην καριέρα του πέτυχε 30 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ