aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣπάνια φωτογραφία με τον Σεμέδο στα… χωράφια! (pic)

Σπάνια φωτογραφία με τον Σεμέδο στα… χωράφια! (pic)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Αλκής Ορόκλινη, ο Βιλί Σεμέδο ο οποίος αγωνίζεται στα κυανέρυθρα από το καλοκαίρι της σεζόν 2016-17, δεν ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προτού έλθει στην Κύπρο. Άρα, κάποιος με αετίσιο μάτι τον ανακάλυψε και τον έφερε στο νησί μας για να αναδειχθεί.

Πριν από λίγο καιρό, ο πρόεδρος της Αλκής Άντης Λόππας, τόνισε σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις πως ο 23χρονος Γάλλος προηγουμένως «έπαιζε μπάλα στα πάρκα της Γαλλίας, κάποιος φίλος τον πρότεινε να παίξει στην Αλκή με αντάλλαγμα ένα χαρτζιλίκι, η ομάδα τον αποδέχθηκε με ανοικτές αγκάλες και της βγήκε λαχείο».

Η ιστοσελίδα μας, μέσω μίας φωτογραφίας την οποία κοινοποίησε κάποιος φίλος του Σεμέδο στο Facebook, ρίχνει λίγο περισσότερο φως σ’ αυτά που είπε ο Λόππας. Στη φωτογραφία που βλέπετε πιο κάτω, ο Σεμέδο διακρίνεται ως το δεύτερο όρθιο παιδί από δεξιά σε αρκετά μικρή ηλικία και η ακαδημία στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα ονομάζεται Montrouge Football Club 92.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Σεμέδο δεν έπαιζε μπάλα μόνο στα πάρκα, αλλά και στα… χωράφια και ψάχνοντας λίγο περισσότερο, πέραν του παίκτη της Αλκής, από τα παιδιά που βλέπετε στη φωτογραφία μόνο 2-3 παίζουν μπάλα σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ