aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Σκληρό ε; Μια ιστορία για προβληματισμό!»

«Σκληρό ε; Μια ιστορία για προβληματισμό!»

Στην οπαδική σελίδα στο Facebook, «Aris Limassol» αναρτήθηκε μία ωραία φανταστική ιστοριούλα, με σκοπό την αποφυγή στοιχείων και ονομάτων, η οποία συνδέεται το γεγονός πως ο ΓΣΟ, λόγω των υψηλών οικονομικών του απαιτήσεων, «αναγκάζει» τον Άρη να ξεσπιτωθεί.

Αναλυτικά:

«Μια ιστορία… Κάποτε ένας πατέρας άφησε κληρονομιά στα τέσσερα του παιδιά το μοναδικό τους σπίτι. Τα χρόνια πέρασαν και ο “μεγάλος” αδελφός ζητούσε κάθε μήνα από τρία άλλα αδέλφια του να καταβάλουν το πόσο των “€2000” για τα έξοδα του σπιτιού. Ο μικρός όμως αδελφός είχε μηνιαία έσοδα μόνο “€1500” και ζήτησε από τον μεγάλο αδελφό να μειώσουν το πόσο. Ο μεγάλος αδελφός εμφανίστηκε αδιάλλακτος, δεν συμφωνούσε και είπε στον μικρό του αδελφό να κόψει τον λαιμό του να βρει “€2000” για κάθε μήνα. Έτσι ο μικρός αδελφός αναγκάστηκε να αναζητήσει στέγη στο εξωτερικό, μακριά από το σπίτι που του άφησε ο πατέρας του, μακριά από την οικογένεια του, μακριά από την πατρίδα του. Σκληρό ε; Μια ιστορία για προβληματισμό!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ