aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣκηνοθέτησε την… απαγωγή του για να αποφύγει την προπόνηση!

Σκηνοθέτησε την… απαγωγή του για να αποφύγει την προπόνηση!

Το φαινόμενο αθλητές να βρίσκουν δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγουν κάποια προπόνηση δεν είναι και τόσο σπάνιο. Ισχυριζόμενο ότι ταλαιπωρούνται από κάποιον τραυματισμό ή αδιαθεσία καταφέρνουν να τη… σκαπουλάρουν και να αράξουν στο σπίτι κάποιες φορές στην καριέρα τους.

Αυτό όμως το οποίο έκανε ο Πάουλο Σίλβα δεν έχει προηγούμενο. Διαβάστε και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Ο 34χρονος αμυντικός μόλις είχε πάρει μετεγγραφή για τη Μποταφόγκο το 2010. Από την πρώτη κιόλας σεζόν (από τις τρεις που παρέμεινε συνολικά) στην ομάδα, ο επονομαζόμενος και Σομάλια φαίνεται ότι… βαρέθηκε.

Μια μέρα που δεν είχε κέφι να πάει στην προπόνηση, αντί να προσποιηθεί ότι είχε κάποια αδιαθεσία, έστησε ολόκληρη… πλεκτάνη! Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από κλέφτες, ότι απήχθη από αυτούς και ότι έπεσε θύμα ληστείας!

Βεβαίως οι τραβηγμένοι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την αστυνομία η οποία τσεκάροντας βίντεο από κάμερες που υπήρχε στην περιοχή, διαπίστωσε ότι όσα τους έλεγε ο Σίλβα ήταν παραμύθια…

Μάλιστα εξακριβώθηκε ότι είχε γυρίσει στο σπίτι του στις 5 το πρωί έχοντας ξεσαλώσει σε ένα πάρτι. Πάντως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά. Για να κάνει πιο πειστικούς τους ισχυρισμούς του ο αθεόφοβος ποδοσφαιριστής έκρυψε ότι κοσμήματα είχε στο γκαράζ, προκειμένου να ενισχύσει την εκδοχή της ληστείας!

Οι άνθρωποι της Μποταφόγκο έμαθαν τα πάντα και αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με πρόστιμο, αλλά και να τον στείλουν δανεικό σε δύο άλλες ομάδες μέχρι να εξαντληθεί το συμβόλαιό του. Τελικά ο Σίλβα έφυγε από την Μποταφόγκο το 2013 έχοντας γράψει σε αυτήν μόλις 34 συμμετοχές. Φυσικά η καριέρα του πήρε την κατιούσα για να φτάσουμε στο σήμερα που ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει χωρίς ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ