aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σκάνδαλο με ιερόδουλες

Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται για μία ακόμα φορά ο Ράιαν Γκιγκς, με την “Sun” να αποκαλύπτει πως το ξενοδοχείο του που βρίσκεται κοντά στο “Old Trafford” λειτούργησε ως… φωλιά για ιερόδουλες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

 Τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά για τον Ράιαν Γκιγκς το τελευταίο διάστημα. Το κακό ξεκίνησε πριν λίγους μήνες όταν βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης σε μερικά δωμάτια του (υπερπολυτελέστατου) ξενοδοχείου του που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το “Old Trafford”, εδώ και λίγες ημέρες εμφανίζεται με το ενάμισυ πόδι εκτός “Old Trafford” μετά την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ τώρα βρίσκεται αντιμετώπος με ένα ακόμα σκάνδαλο. Ροζ απόχρωσης αυτή τη φορά.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Sun”, το “Hotel Football” που αποτελεί ιδιοκτησία των Ράιαν Γκιγκς και Γκάρι Νέβιλ (και το οποίο κόστισε 24.000.000 λίρες παρακαλώ!) χρησιμοποιήθηκε από περίπου 30 ιερόδουλες που ανήκουν σε συγκεκριμένο γραφείο συνοδών, προκειμένου να έρθουν σε ερωτικές περιπτύξεις με πελάτες τους.

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα επιβεβαιώνεται και από μία από τις κοπέλες του συγκεκριμένου γραφείου συνοδών, την Kat Lee, η οποία σε συνέντευξή της παραδέχτηκε πως έφερε μέσα στο ξενοδοχείο οκτώ πελάτες τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με μαρτυρία της, το τελευταίο ραντεβού της με πελάτη στο ξενοδοχείο έγινε στις 26 Μαΐου, με τον άνθρωπο αυτό να ισχυρίζεται πως εργάζεται για την Γιουνάιτεντ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “με πέρασε μέσα από την ασφάλεια ξενοδοχείου, με πλήρωσε 150 λίρες την ώρα και με παρακάλεσε να μην φωνάζω γιατί ήξερε ανθρώπους στο ξενοδοχείο”.

Και κατέληξε στη συνέντευξή της η Kal Lee: “Ήταν ο όγδοος που έκανε κράτηση για μένα σε αυτό το ξενοδοχείο μέσω του γραφείου συνοδών και σε αυτό εργάζονται 30 κορίτσια. Ένας Θεός ξέρει πόσες φορές έχουν βρεθεί ιερόδουλες στο Hotel Football, μπορεί να είναι δεκάδες φορές.

Δεν ξέρω τι θα σκέφτεται τώρα ο Ράιαν Γκιγκς αλλά δεν νομίζω πως έχει και αυτός τόσο καθαρό παρελθόν, έτσι δεν είναι”. Προφανώς αυτό το σχόλιο έχει να κάνει με τις εξωσυζυγικές περιπέτειες που είχε ο Ουαλός τα τελευταία χρόνια, και οποίες έχουν κάνει αναμφίβολα ζημιά στο προφίλ αυτής της θρυλικής φυσιογνωμίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ