aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΣας έλειψε; Η πιο εντυπωσιακή οπαδός της Κροατίας «κολάζει» τα πλήθη (pics)

Σας έλειψε; Η πιο εντυπωσιακή οπαδός της Κροατίας «κολάζει» τα πλήθη (pics)

Μας «συστήθηκε» στη Ρωσία το περασμένο Καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, στα γήπεδα της Ρωσίας, το προηγούμενο καλοκαίρι. Εξελίχθηκε σε ένα από τα «πρόσωπα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και διεκδίκησε τον τίτλο της πιο εντυπωσιακής παρουσίας στις εξέδρες. Δεν υπήρχε, αλλωστε, ματς που να έπαιζε η αγαπημένη ομάδα της και να μην την… έψαχνε η παραγωγή για να ομορφύνει το «τοπίο».

Η καυτή Ιβάνα Κνολ ήταν το αγαπημένο «κοντινό» κάθε σκηνοθέτη και κατάφερε να βρει μία θέση στις καρδιές όχι μόνο των συμπατριωτών της, αλλά και στις καρδιές όλων των φίλων της «στρογγυλής θεάς».

Το Μουντιάλ ολοκληρώθηκε εδώ και μήνες, αλλά η καλλονή από την Κροατία συνεχίζει να χαρίζει εντυπωσιακές λήψεις. Πλέον, δεν υπάρχει τηλεοπτικός φακός, ούτε την αναζητούν συνεχώς οι κάμερες, αλλά η ίδια φροντίζει μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram να ενημερώνει τους φίλους της για τη ζωή της.

Σιγά – σιγά πλησιάζει τους 100.000 followers και είναι βέβαιο πως αν συνεχίσει να «ανεβάζει» τόσο εντυπωσιακές φωτογραφίες, αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί. Εξάλλου, μιλάμε για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία με ένα κορμί που «κολάζει». Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, κάντε follow και μετά κάντε λίγο υπομονή μέχρι να γίνει… σέντρα στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο για να συνδυάσουμε ξανά την καυτή Ιβάνα με ποδόσφαιρο και Μουντιάλ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ