aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣάλος με sex tape διεθνoύς ποδοσφαιριστή!

Σάλος με sex tape διεθνoύς ποδοσφαιριστή!

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι κάποιοι εκβίαζαν τον άσο της Γκλάντμπαχ Κρίστοφ Κράμερ με ερωτικό βίντεο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας άνδρας και μια γυναίκα έχουν συλληφθεί με την κατηγορία ότι εκβίασαν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή της Γκλάντμπαχ με βίντεο και φωτογραφίες στα οποία φαίνεται να έχει ερωτικές επαφές με δύο γυναίκες.

Η μία από τις δύο γυναίκες, μάλιστα, που φαίνεται στο βίντεο να έχει σεξουαλικές επαφές με τον Κράμερ να έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και να καταζητείται για διάφορα εγκλήματα.

Το βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν ο Γερμανός μέσος, δώδεκα φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, αγωνιζόταν στη Λεβερκούζεν.

Ο ίδιος ο Κράμερ επιβεβαίωσε και την ύπαρξη του βίντεο, αλλά και τον εκβιασμό, τον οποίο κατήγγειλε στην αστυνομία, λέγοντας ότι υπήρξε παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ