aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣαλάχ: Πιτσιρικάς κουτούλησε και μάτωσε για μία φωτογραφία του (pic)

Σαλάχ: Πιτσιρικάς κουτούλησε και μάτωσε για μία φωτογραφία του (pic)

Σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ για τον κόσμο είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος με τον ερχομό του στην ομάδα έφερε άλλη πνοή και πλέον οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στους τίτλους και μάλιστα στο τρόπαιο με τα μεγάλα… αυτιά.

Ένας πιτσιρικάς λοιπόν, πέτυχε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο δρόμο και όπως είναι λογικό θέλησε να τρέξει να τον δει από κοντά. Ο παίκτης της Λίβερπουλ, ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του, με τον μικρό να τρέχει και κατά λάθος να κουτουλάει σε ένα φανάρι, αφού δεν πρόσεχε τι έχει μπροστά του.

Αμέσως ο Σαλάχ, σταμάτησε το αμάξι του και πήγε κοντά του για να δει αν είναι καλά και το πόσο χτύπησε. Μάλιστα ο πιτσιρικάς, είχε ματωμένη μύτη και ζήτησε από τον ίδιο μία φωτογραφία, ενώ φυσικά δεν του χάλασε το χατίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ