aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡοζ σκάνδαλο: Το εξώγαμο του Κουρτουά (;) που ανάβει φωτιές!

Ροζ σκάνδαλο: Το εξώγαμο του Κουρτουά (;) που ανάβει φωτιές!

Αρκετά άτακτος στην ερωτική του ζωή φαίνεται ότι ήταν ο Τιμπό Κουρτουά κατά την θητεία του στην Τσέλσι αν πιστέψουμε την αποκάλυψη της Daily Star. H αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας απέκτησε ένα εξώγαμο παιδί με γειτόνισσα του στο Λονδίνο, το οποίο αρνείται να αναγωνρίσει επίσημα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ειδύλλιο του Κουρτουά με την Έλσα Ίζακ (παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών) ξεκίνησε την περίοδο που η τότε σύζυγος του Βέλγου τερματοφύλακα Μάρτα Ροντρίγκες ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, το παράνομο ζευγάρι συναντιόταν στο ξενοδοχείο που κατέλυε η αποστολή της Τσέλσι και στο οποίο η Ίζακ είχε δικό της δωμάτιο σε άλλο όροφο. Όπως τονίζεται συνευρέθηκαν 8 με 10 φορές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την γέννηση του Έντσο τον Σεπτέμβριο του 2017.

Τόσο ο Κουρτουά, όσο και η Ίζακ πήραν διαζύγιο από τους συζύγους της, με τον Βέλγο να παραδέχεται δημόσια ότι απάτησε την Μάρτα Ροντρίγκες με αρκετές γυναίκες, ωστόσο να αρνείται να παραδεχθεί ότι έχει εξώγαμο με την πρώην γειτόνισσα του, που ζει πλέον μόνη της στο Γουίμπλεντον και το μόνο που ζητά είναι η αναγνώριση του Έντσο από τον Κουρτουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ