aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ροζ» σκάνδαλο μεγατόνων με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή

«Ροζ» σκάνδαλο μεγατόνων με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή

Ένα ακόμα «ροζ» σκάνδαλο κάνει την εμφάνισή του στην επικαιρότητα φέρνει μεγάλες αναταραχές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστής ένας πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει ακριβά και… περίεργα γούστα, τα οποία προσπάθησε να ικανοποιήσει μέσω μιας πόρνης πολυτελείας.

Όπως αναφέρει η σκανδαλοθηρική Daily Star, που έκανε και την αποκάλυψη. το… κονέ έγινε μέσω ενός «συνδέσμου» στο Παρίσι, με τον ποδοσφαιριστή να είναι άκρως επιλεκτικός και να εστιάζει  στα… προσόντα της συνοδού.

Μάλιστα, ο ποδοσφιαιριστής απέρριψε και μία πόρνη πολυτελείας, η οποάι δεν ικανοποιούσε τα «θέλω» του και δεν ήταν αυτή που περίμενε να αντικρίσει, βάσει των φωτογραφιών που έβλεπε. Σαν να μην έφτανε αυτό, πλήρωσε και 9000 λίρες Αγγλίας, αλλά και 900 λίρες, για παπούτσια, συν τα αεροπορικά εισιτήριά της. Το ακόμα πιο περίεργο της όλης υπόθεσης είναι πως ο παίκτης, που πλέον αγωνίζεται στην Premier League, είχε δώσει και στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του.

Ωστόσο, η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, λόγω των… ιδιαίτερων «θέλω» του ποδοσφαιριστή, με τον άσο μεγάλης ομάδας της Premier League να είναι έξαλλος, μιας και είχε δώσει ήδη τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας για να γίνει η δουλειά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ