aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«RIP Chester! In the end it doesn’t even matter»

«RIP Chester! In the end it doesn’t even matter»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι Linkin Park επηρέασαν πολύ και σε θετικό βαθμό τη metal μουσική. Ειδικότερα την κατηγορία «new metal». Με τα άλμπουμ Hybrid Theory και Meteora, οι Linkin Park όχι μόνο έκαναν «μπαμ» πριν από πολλά χρόνια, αλλά αρκετοί (ανάμεσα σ’ αυτούς και ο γράφων) μεγάλωσαν με τα τραγούδια τους και την εξαιρετική-ανατριχιαστική φωνή του Τσέστερ Μπένινγκντον.

Ο Τσέστερ, αλλά γενικότερα η μουσική των Linkin Park, μας «ανάγκασε» να ψαχθούμε περισσότερο σε τέτοιου είδους ακούσματα και να λατρέψουμε πολλά άλλα συγκροτήματα. Από τα μεσάνυκτα της περασμένης Πέμπτης ο Τσέστερ δεν βρίσκεται στη ζωή, αφού αυτοκτόνησε. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε σπίτι στο Λος Άντζελες (είχε χρόνιο πρόβλημα τόσο με τα ναρκωτικά όσο και με το αλκοόλ).

Δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε ποιος ήταν ο Τσέστερ και τι πρόσφερε, ή με ποιους κορυφαίους μουσικούς συνεργάστηκε (ο Τσέστερ ήταν πολύ στενός φίλος του Κρις Κορνέλ, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Μάη).

Ως Goal.com.cy, ασχολούμαστε με αφορμή μία ανάρτηση του τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας Ρόμπερτ Βεσελόφσκι στη σελίδα του στο Facebook για τον αποθανόντα τραγουδιστή, η οποία θύμισε στον γράφων να θυμηθεί κι αυτός πως σε παρόμοια πάνω-κάτω ηλικία, λάτρεψε το συγκρότημα των Linkin Park.

Οι αναρτήσεις του «Βέσε»: «Όταν ήμουν 15 χρόνων, η αδελφή μου, μου έδωσε ένα CD, το πρώτο που πήρα από αυτήν: Ήταν των Linkin Park, το Hybrid Theory. Σχεδόν 17 χρόνια μετά, τα νέα για τον θάνατο του Τσέστερ Μπένινγκντον ήρθαν σαν κεραυνός. Θέλω απλά να πω ότι ο Τσέστερ ήταν μία από της φωνές μίας γενιάς, της δικής μου γενιάς, μία έμπνευση για πολλούς. Και η τραγική ειρωνεία είναι ο πως ο Τσέστερ, ένα από τα είδωλα που βοήθησαν πολλούς ανθρώπους, νέους και ηλικιωμένους να καταφέρουν να αποδράσουν από την κατάθλιψη και από τις δύσκολες στιγμές, στο τέλος αυτός δεν τα κατάφερε. Μετανιώνω που δεν κατάφερα να δω μία συναυλία των Linkin Park αυτή τη χρονιά, αλλά ορίστε ένα βίντεο από κάποιους φίλους που πήγαν στη συναυλία τους, στο ΝΟVA ROCK Festival. RIP Chester! In the end it doesn’t even matter».

Σ.σ.: Σε νιώθω Ρόμπερτ. Γιατί; Διότι οι αριθμοί που ανέφερες για χρονολογίες ταιριάζουν απόλυτα σε μένα. Το 2000 λάτρεψα τους Linkin Park όπως εσύ, 17 χρόνια μετά μας «καταπλάκωσε» η τραγική είδηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ