aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEReality ξεκατίνιασμα για τα μάτια του Μαρσιάλ!

Reality ξεκατίνιασμα για τα μάτια του Μαρσιάλ!

Eδώ και αρκετές εβδομάδες ο Αντονί Μαρσιάλ έχει χωρίσει από τη μητέρα της μικρής του κόρης, καθώς την απάτησε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Η Σαμάνθα Ζασελίν φιλοξενήθηκε σε reality εκπομπή και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για το πως έφτασε στο σημείο να πάρει διαζύγιο από τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πέτρα του σκανδάλου, Μελανί Ντα Κρους και το πως την πρόδωσε παρά τις προειδοποιήσεις της.

“Της ζήτησα να μείνει μακριά του γιατί είχαμε κάποια προβλήματα εκείνη την περίοδο και συμφώνησε μαζί μου”, ξεκίνησε να λέει και συνέχισε:

“Δεν κράτησε το λόγο της, λέγοντας μου πως δεν ήταν μόνο σεξ, αλλά αγάπη. Δεν πρόκειται να γίνουμε φίλες ξανά γιατί η συμπεριφορά της με αηδιάζει”.

Στη συνέχεια η Σαμάνθα έγινε πιο αποκαλυπτική: “Όταν επέστρεψε από το Euro ήταν κρύος λέγοντας μου πως του φέρνω νεύρα και πως πρέπει να χωρίσουμε”. Μία εβδομάδα αργότερα, αποκαλύφθηκε η σχέση του Μαρσιάλ με την Μελανί.

Ο Μαρσιάλ και στο παρελθόν είχε απατήσει την πρώην σύζυγο του με την κοπέλα μάλιστα να το αποκαλύπτει σε τηλεοπτική εκπομπή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ