aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠυροβόλησαν ποδοσφαιριστή στη Γερμανία!

Πυροβόλησαν ποδοσφαιριστή στη Γερμανία!

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Δρέσδης τραυματίστηκε σοβαρά μέσα σε κατάστημα στη Γερμανία, σε ένα συμβάν όπου υπήρξε νεκρό συγγενικό πρόσωπό του, ενώ ένα ακόμη τραυματίστηκε, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογός του.

Ο λόγος για τον 21χρονο Μαρκ Βακς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε στην πόλη Βισμπάντεν, όπως εκτιμά η αστυνομία που αναζητά ως ύποπτο έναν άγνωστο άνδρα. Στη ληστεία σκοτώθηκε μια 59χρονη γυναίκα που εργαζόταν στο κατάστημα, ενώ τραυματίστηκαν επίσης ο σύζυγός της και ο 21 ετών ανιψιός της.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, σαστισμένοι, είναι κάτι που μας επηρέασε βαθύτατα. Όλη η οικογένεια της Ντιναμό είναι πίσω από τον Μαρκ και την οικογένειά του» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου της Δρέσδης, Ραλφ Μίλγκε, και πρόσθεσε: «Θα είμαστε οπουδήποτε χρειάζεται η βοήθεια και η υποστήριξή μας. Για τον Μαρκ και την οικογένειά του απαιτείται τώρα πάνω από οτιδήποτε άλλο η διαδικασία της ανάκαμψης, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά».

Ο Βακς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μάιντς κι έπαιξε στην δεύτερη ομάδα της τα τελευταία δύο χρόνια. Στη Δρέσδη πήγε φέτος, όταν έμεινε ελεύθερος, και ανέμενε τη ευκαιρία για να κάνει το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του ως επαγγελματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ