aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠρωτοπόροι οι Άγγλοι: βάζουν και τέταρτη αλλαγή στα παιχνίδια!

Πρωτοπόροι οι Άγγλοι: βάζουν και τέταρτη αλλαγή στα παιχνίδια!

Το επόμενο Σαββατοκύριακο εκτός από την δράση στην Premier League, είναι προγραμματισμένες οι τέσσερις αναμετρήσεις για τους «8» του Fa Cup, με αυτήν μεταξύ της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Τσέλσι και της κατόχου του τροπαίου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.

Όλα τα παιχνίδια θα είναι νοκ-άουτ και δεν θα υπάρχει αγώνας ρεβάνς, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που έχουμε ισοπαλία στο 90λεπτο θα υπάρχει παράταση ή και πέναλτι αν χρειαστεί, ωστόσο η «είδηση» είναι άλλη.

Αναφερόμαστε φυσικά στην τέταρτη αλλαγή (!) που θα μπορούν να κάνουν όλες οι ομάδες στα προημιτελικά αν τα ζευγάρια οδηγηθούν στην παράσταση, με το συγκεκριμένο μέτρο να εφαρμόζεται δοκιμαστικά και αφού έχει δοθεί η απαραίτητη έγκριση από την αρμόδια Ένωση (International Football Association Board).

«Με το Κύπελλο να έχει πλέον νοκ-άουτ αγώνες, η εισαγωγή της τέταρτης αλλαγής στην παράταση θα φέρει έξτρα ίντριγκα και ενδιαφέρον.

Επίσης από άποψη τακτικής θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι προπονητές θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία για μία έξτρα αλλαγή σε τέτοια παιχνίδια με υψηλό προφίλ και τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή στο τελικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της FA, Μάρτιν Γκλεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ