aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠρόστιμο 1200 ευρώ για διακοπή αγώνα για 20 δευτερόλεπτα!

Πρόστιμο 1200 ευρώ για διακοπή αγώνα για 20 δευτερόλεπτα!

Τι μπορεί να αγοράσει κάποιος, στις… δύσκολες μέρες μας, με 1200 ευρώ; Με τις τρέχουσες τιμές (αν ψάξεις βρίσκεις και καλές προσφορές) μπορείς να κάνεις πολλά. Αλεύρι για παράδειγμα για να φτιάξεις ψωμάκι. Με 1200 ευρώ μπορείς να αγοράσεις δυόμισι τόνους! Δύο χιλιάδες 660 κιλά αλεύρι για την ακρίβεια. Αν βρεις καλή προσφορά με 1200 ευρώ μπορείς να αγοράσεις 400 κιλά κοτόπουλο.

Με 1200 ευρώ μπορείς, επίσης, να αγοράσεις 1200 κιλά μπανάνες. Γιατί κόλλησα με τα 1200 ευρώ; Τόσα πρέπει να πληρώσει η Νέα Σαλαμίνα -σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή- «για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 20 δευτερόλεπτα»! Δεν κάνω πλάκα… Η Σαλαμίνα παραπέμφθηκε και τιμωρήθηκε με 1200 ευρώ «για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 20 δευτερόλεπτα»! Είναι πασιφανές ότι στο κυπριακό ποδόσφαιρο έχουμε χάσει το μέτρο, έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας, έχουμε χάσει τη φωνή της λογικής.

Τα γήπεδα δεν είναι αμπελοχώραφο και η προσωρινή διακοπή του αγώνα πρέπει να τιμωρείται. Αυτά τα 20 δευτερόλεπτα είναι που σε εξοργίζουν. Όταν κάνουν καθυστέρηση, κάνουν ένα λεπτό να εκτελέσουν ένα πλάγιο άουτ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ