aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Προσεύχονται» να είναι κορίτσι το 5ο παιδί του Σπανούλη οι Τούρκοι! (pics)

«Προσεύχονται» να είναι κορίτσι το 5ο παιδί του Σπανούλη οι Τούρκοι! (pics)

Οι Τούρκοι συνδέουν τις επιτυχίες του Βασίλη Σπανούλη με τις εγκυμοσύνες της γυναίκας του, Ολυμπίας Χοψωνίδου και παρακαλάνε το 5ο παιδί του Έλληνα γκαρντ να είναι κορίτσι.

Όταν η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη,  Ολυμπία Χοψωνίδου  μένει έγκυος, τότε πάντα η χρονιά του άντρα της όσον αφορά το μπάσκετ είναι ονειρική. O Kill Bill εχει συμμετέχει σε 4 Final τις 4 φορές που περιμένει ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια του, ενώ τις 3 απο αυτές έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης (2009, 2012, 2013).

Τουρκικά Μέσα έχουν καταλάβει πως αυτή η συγκυρία βοηθάει τον αρχηγό των ερυθρολεύκων και έχουν ψάξει καλύτερα το θέμα. Έμαθαν πως στις 3 κατακτήσεις της Euroleague απο τον Έλληνα γκαρντ, η Ολυμπία Χοψωνίδου είχε φέρει στον κόσμο αγοράκια, ενώ το 2015 γέννησε κοριτσάκι και ο ηγέτης των ερυθρολεύκων είχε ηττηθεί στον τελικό απο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι οι εφημερίδες Huriyet και Fanatik προσεύχονται για κοριτσάκι.

Δείτε τα δημοσιεύματα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ