aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΠροπονητής έριξε πέντε μπουνιές σε ποδοσφαιριστή (vid)

Προπονητής έριξε πέντε μπουνιές σε ποδοσφαιριστή (vid)

Πέντε μπουνιές στον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσολόπουλο έδωσε ο προπονητής Αλέξης Γαβριλόπουλος. Σοβαρά επεισόδια μετά τον αγώνα μπαράζ Αστέρας/Πανόπουλο – Αχαϊκή. (VIDEO).

Αστέρας/Πανόπουλο υποδέχτηκε την Κυριακή (29/5) την Αχαϊκή, στην 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου προς τη Γ’ Εθνική. Και μπορεί να επικράτησε 1-0 με γκολ στο 90’+2′ από τον Κολοτούρο, αλλά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα “καίνε” την ομάδα της Αμαλιάδας.

Η αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 1.500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. Αποβλήθηκαν, έτσι, οι Δούλος, Μπουτσικάκης και Αντωνόπουλος από πλευράς Αστέρα, και ο Κωστής από την Αχαϊκή.

Μετά την επίτευξη του γκολ, οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων Νίκο Τσολόπουλο να καταγγέλλει ότι δέχτηκε πέντε γροθιές από τον προπονητή του Αστέρα, Αλέξη Γαβριλόπουλο. Ο Τσολόπουλος αισθανόταν ζαλάδες και πονοκεφάλους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, η Αχαϊκή, θα κατέθεταν μήνυση στον προπονητή του Αστέρα. Η Αχαϊκή στον αγώνα με το Τσιλιβί θέλει πλέον νίκη ή ισοπαλία για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου, ενώ οι νησιώτες μόνο νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας με νίκη κόντρα στον Α.Ο. Εικοσιμίας ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική.

(Το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα thematch.gr).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ