aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠρώην εκτελεστής του Εσκομπάρ στέλνει μήνυμα στον Σουάρες! (vid)

Πρώην εκτελεστής του Εσκομπάρ στέλνει μήνυμα στον Σουάρες! (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει το μήνυμα που έστειλε σε παίκτες της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Ο Γιον Χάιρο Βελάσκες έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε 250 ανθρώπους τα χρόνια που ήταν στο πλευρό του διαβόητου βαρώνου της κοκαΐνης της Κολομβίας. Ήταν ο άνθρωπος της απόλυτης εμπιστούνης του Εσκομπάρ, ο ίδιος μπήκε στην φυλακή, εξέτισε την ποινή του και τώρα πια είναι ελεύθερος.

Ο Βελάσκες είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα υποστήριξης στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και συγκεκριμένα στον Λουίς Σουάρες και στον Έντινσον Καβάνι.

«Τους χαιρετισμούς μου στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και στους πρωταθλητές Σουάρες και Καβάνι. Δεχτείτε την αγάπη μου και τον σεβασμό μου» έγραψε λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ