aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΠουλάει τα πολύτιμα αναμνηστικά του ο Πελέ!

Πουλάει τα πολύτιμα αναμνηστικά του ο Πελέ!

Από μετάλλια της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέχρι… κλειδιά πόλεων, φανέλες, μπάλες και παπούτσια βγάζει σε δημοπρασία ο θρυλικός Πελέ! 

Ο Βραζιλιάνος που έχει αναρριχηθεί στην κορυφή του κόσμου τρις, με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, είναι κάτοχος ειδικού τροπαίου Ζιλ Ριμέ για τα επιτεύγματά του, έχει τρομερές διακρίσεις, μέχρι και κλειδιά πόλεων για την προσφορά του ποδόσφαιρο, αποφάσισε να τα… βγάλει όλα στο σφυρί!

«Το σκέφτηκα πολύ και ήταν δύσκολο, όμως θέλω να τα μοιραστώ με τον κόσμο και να ικανοποιήσω και τους πολύ δικούς μου προσωπικούς λόγους με αυτή την κίνηση» είπε ο Πελέ, που δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει περισσότερα.

Τα πολύτιμα αντικείμενα θα δημοπρατηθούν στο Μπέβερλι Χιλς, με τις τιμές, φυσικά, να φτάνουν μέχρι και τις 600.000 ευρώ, όσο δηλαδή εκτιμάται πως μπορεί να πουληθεί για παράδειγμα, το αντίγραφο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει σπίτι του ο Βραζιλιάνος θρύλος και το αποχωρίζεται…

Δείτε ορισμένα από τα ιστορικά αναμνηστικά:

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ