aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠώς να μην τρελαθεί από τη χαρά του ο μικρός Κάι

Πώς να μην τρελαθεί από τη χαρά του ο μικρός Κάι

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η… άλλη πλευρά της τηλεόρασης. Η Έλεν ντε Τζένερις συνεχίζει να καθηλώνει και να συγκινεί τους τηλεθεατές. Δεν της χαρίστηκε κανείς, αφού βίωσε τη ζωή απ’ την καλή και την ανάποδη κι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του πλανήτη.

Κωμικός, παρουσιάστρια, ηθοποιός, συγγραφέας έχει να επιδείξει πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα, πολυβραβευμένη, ανέβηκε ένα–ένα τα σκαλιά που οδηγούν στην καταξίωση και προσφέρει καθημερινά, μερικές στιγμές προβληματισμού, χαράς και ξεγνοιασιάς στους τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη.

Προ εικοσαετίας(!) παραδέχτηκε δημοσίως ότι είναι λεσβία, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και πρωτοστάτησε ουκ ολίγες φορές για τα δικαιώματα και την αποδοχή των ομοφυλοφίλων ανά τον κόσμο. Της ανατέθηκε η αποστολή για την παγκόσμια αφύπνιση και συνειδητοποίηση για τον ιό του AIDS, και λίγο πριν τα 60 της συνεχίζει να συγκινεί με την τηλεοπτική της εκπομπή, το «The Ellen De Generes Show».

Προχθές φιλοξένησε για άλλη μία φορά τον Κάι. Έναν συμπαθέστατο και επικοινωνιακό πιτσιρίκο ηλικίας 8 χρονών. Ο Κάι έκανε δώρο στην Έλεν ντε Τζένερις μια χειροποίητη κάρτα που έφτιαξε ο ίδιος με αφορμή την Ημέρα των ερωτευμένων, γράφοντας μάλιστα επάνω και διάφορα χαριτωμένα κομπλιμέντα για εκείνη. «H κάρτα λέει ότι σε αγαπώ πολύ, ότι είσαι όμορφη και ότι είσαι η καλύτερη, το πρώτο μου κορίτσι και σε αγαπώ!». Η Έλεν τού υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει την κάρτα αυτή για πάντα στο καμαρίνι της και του ζήτησε να τραγουδήσει το τραγούδι του Έντ Σίραν, «Thinking Out Loud».

Ο Κάι τραγούδησε με έναν μοναδικό τρόπο, έχοντας περίσσιο πάθος, με τα μάτια του κλειστά. Λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι εμφανίστηκε πίσω του ο τραγουδιστής Έντ Σίραν και ο μικρός τρελάθηκε! Ο Κάι εκμυστηρεύτηκε στην Έλεν ότι θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής και ότι το όνειρό του είναι πάει στην Αγγλία για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του Μάνσεστερ Σίτι. «Ο πατέρας μου λέει ότι κάτι τέτοιο στοιχίζει ακριβά και δεν μπορώ να το κάνω μέχρι να γίνω 16 χρονών», είπε χαρακτηριστικά ο Κάι.

Μόνο που η Έλεν ντε Τζένερις φρόντισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και του ανακοίνωσε ότι έχει διευθετηθεί να πάει μαζί με την οικογένειά του στο Μάντσεστερ! Και βέβαια ο μικρός τρελάθηκε… Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο της εκπομπής έχει 40 εκατομμύρια προβολές στο facebook της εκπομπής!

Λίγο αργότερα ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Βίνεντ Κόμπανι, προσκάλεσε και επίσημα τον Κάι. «Έμαθα ότι είσαι ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς μας. Θέλω να σε προσκαλέσω να έρθεις να μας δεις να παίζουμε. Όλοι περιμένουμε να σε δούμε στο Μάντσεστερ», ήταν το λιτό μήνυμα του Κόμπανι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ